Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizlik görmek

Rüyada çeyizlik görmek

Rüyada çeyizlik görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlik gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler açısından pek çok farklı yöne çekilebilirsiniz.

Rüyada çeyiz çıkarmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada çeyizinin çalındığını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz serildiğini görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz düzmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada dantel çeyiz görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek zararların telafi edileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz almak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada çeyiz yastığı görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments