Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz almak

Rüyada çeyiz almak

Rüyada çeyiz almak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bol bol moral depolanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz almak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Rüyada çeyize girmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada çeyiz çıktığını görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalettir.

Rüyada serili çeyiz görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz mağazası görmek yüksek mertebeye geleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz hediye almak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret eder.

Rüyada çeyizinin serildiğini görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyizlik dantel görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin çeyizini görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments