Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz eşyaları görmek

Rüyada çeyiz eşyaları görmek

Rüyada çeyiz eşyaları görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, gün sayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada çeyiz eşyaları gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Rüyada çeyiz eşyası görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada çeyizlik eşya almak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet eder.

Rüyada çeyizlik eşyalar görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz eşyaları görmek aileyle iş yapmayacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada çeyizlik eşya görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz eşyası almak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, keyifli hale geleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada çeyiz eşyaları almak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments