Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizinin gittiğini görmek

Rüyada çeyizinin gittiğini görmek

Rüyada çeyizinin gittiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, canını sıkılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizinin gittiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada çeyiz dükkanı açmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz satın almak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz bohçası hazırlamak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalettir.

Rüyada çeyizinin gittiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına inanılır.

Rüyada çeyizinin serildiğini görmek sebep olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çeyiz yaptırmak üzüntülü bir döneme girileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada çeyizler görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada çeyizlik bakmak emeklerinin heba olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments