Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli dondurma görmek

Rüyada cevizli dondurma görmek

Rüyada cevizli dondurma görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cevizli dondurma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Rüyada cevizli dondurma yemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada cevizli dondurma görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada dondurma görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada vanilyalı dondurma yemek her türlü konforsa sahip olunacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dondurma almaya çalışmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet eder.

Rüyada yeşil dondurma yemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine yorulur.

Rüyada külah dondurma görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments