Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma görmek

Rüyada dondurma görmek

Rüyada dondurma görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet eder.

Rüyada dondurma gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada büyük dondurma görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk dondurma yemek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, darlığa düşmeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada meyveli dondurma görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada bozuk dondurma yemek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda dondurma yemek huzurunu kaybedeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurma dağıtmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata dondurma görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, huzur ve saadet bulacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu dondurma yemek evlenme yolunda adım atacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments