Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve taşlı yüzük görmek

Rüyada altın ve taşlı yüzük görmek

Rüyada altın ve taşlı yüzük görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ve taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada altın tek taş yüzük görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak çok güzel günler göreceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taşlı altın yüzük görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments