Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı altın yüzük görmek

Rüyada taşlı altın yüzük görmek

Rüyada taşlı altın yüzük görmek doğru adımlar atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, nahoş sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz taşlı altın yüzük görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın tek taş yüzük görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret eder.

Rüyada inci taşlı altın yüzük görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments