Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve pırlanta bulmak

Rüyada altın ve pırlanta bulmak

Rüyada altın ve pırlanta bulmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, gereken sabrı göstereceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve pırlanta bulmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada altın ve pırlanta bulmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işarettir.

Rüyada pırlanta bulmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta taş bulmak rızkın gittikçe azalacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada pırlanta kolye bulmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta altın görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın pırlanta yüzük görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada altın ve pırlanta görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlantalı altın yüzük görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments