Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve pırlanta görmek

Rüyada altın ve pırlanta görmek

Rüyada altın ve pırlanta görmek darlık içine düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Rüyada altın ve pırlanta gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada altın pırlanta görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve pırlanta bulmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada altın pırlanta küpe görmek yüzünün kızaracağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pırlantalı altın yüzük görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ve pırlanta görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta altın görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın pırlanta yüzük görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada tek taş pırlanta almak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments