Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta bulmak

Rüyada pırlanta bulmak

Rüyada pırlanta bulmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, birikiminin artacağına, ağır günler geçireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, hasret içinde kalacağına delalettir.

Rüyada pırlanta bulmak gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Rüyada altın ve pırlanta bulmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta bulmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada pırlanta taş bulmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta kolye bulmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta bilezik görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta yüzük çalmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işinin başına geçeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta yüzük görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments