Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta taş bulmak

Rüyada pırlanta taş bulmak

Rüyada pırlanta taş bulmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yüzünde güller açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta taş bulmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Rüyada pırlanta taş bulmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada pırlanta bulmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada pırlanta kolye bulmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, variyet sahibi olacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve pırlanta bulmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta taş kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, ünleneceğine yorulur.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments