Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamam kurnası görmek

Rüyada hamam kurnası görmek

Rüyada hamam kurnası görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamam kurnası gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada hamam kurnası görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Rüyada hamam kurna görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada çeşme kurnası görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Rüyada hamama gittiğini görmek aşama kaydedeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamam ve havuz görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hamamdan çıkmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini hamamda görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını hamamda görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments