Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerkez düğünü görmek

Rüyada çerkez düğünü görmek

Rüyada çerkez düğünü görmek bereketli ve hayırlı olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, variyetini çoğaltacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Rüyada çerkez düğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Rüyada çerkez düğünü görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Rüyada çerkez kabağı görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Rüyada çer çöp görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün pastası yemek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek haksızlıklara uğranılacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada düğünde gelin olmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün davetiye dağıtmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments