Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerkez kabağı görmek

Rüyada çerkez kabağı görmek

Rüyada çerkez kabağı görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bunun farkına varacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çerkez kabağı gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Rüyada çerkez kabağı görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çerkez düğünü görmek ettiği zararları telafi edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çer çöp görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak tohumu ekmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs kabağı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yemek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yemek kabağı görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede kabak görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments