Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeve kırılması görmek

Rüyada çerçeve kırılması görmek

Rüyada çerçeve kırılması görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada çerçeve kırılması gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada çerçeve kırılması görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada çerçeve kırıldığını görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Rüyada çerçevenin kırıldığını görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çerçeve görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çerçeveli ayna görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya işarettir.

Rüyada boş çerçeve görmek kazançta zarar edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı çerçeve görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments