Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebınde para görmek

Rüyada cebınde para görmek

Rüyada cebınde para görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada cebınde para gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada cepten para bulmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cepte para bulmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, malının ve parasının da artacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalet eder.

Rüyada cebimde para görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cepte bozuk para görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Rüyada cepten para çalmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cep dolusu para görmek güzel bir yola çıkılacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada cepten para çıkarmak zor bir döneme gireceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada cepte para görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments