Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide şerbet içmek

Rüyada camide şerbet içmek

Rüyada camide şerbet içmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, muradın olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada camide şerbet içmek gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Rüyada camide şerbet içmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, müjdeli haberle geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyan şerbeti içmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şerbet içmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada loğusa şerbeti içmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ballı şerbet içmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı şerbet içmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada üzüm şerbeti içmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak şerbet içmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments