Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın toplamayı görmek

Rüyada altın toplamayı görmek

Rüyada altın toplamayı görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada altın toplamayı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada altın toplamayı görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işarettir.

Rüyada toplama işlemi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalettir.

Rüyada incir toplamayı görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada fındık toplamaya gitmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada toplama işlemi yapmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağınık evi toplamaya çalışmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına inanılır.

Rüyada armut toplamayı görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada su toplamış yara görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments