Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir toplamayı görmek

Rüyada incir toplamayı görmek

Rüyada incir toplamayı görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir toplamayı gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada incir toplamayı görmek çok hayırlı şeylere, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın toplamayı görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplama işlemi görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Rüyada fındık toplamaya gitmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sağlığın da bozulacağına, iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil biber toplamayı görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada su toplamış yara görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta toplamayı görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut toplamayı görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments