Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplama işlemi görmek

Rüyada toplama işlemi görmek

Rüyada toplama işlemi görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplama işlemi gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada toplama işlemi görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada toplama işlemi yapmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada armut toplamayı görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada su toplaması görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada su toplamış yara görmek ele geçen parada artış olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Rüyada incir toplamayı görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet eder.

Rüyada toplama yapmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil biber toplamayı görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments