Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin öldüğünü görmek

Rüyada cenin öldüğünü görmek

Rüyada cenin öldüğünü görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada cenin öldürmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenin öldüğünü görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elinde cenin görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada cenin ölüsü görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ölü cenin görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada anne karnında cenin görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada cenin görmek hayallere kavuşulacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments