Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş cenin görmek

Rüyada ölmüş cenin görmek

Rüyada ölmüş cenin görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, gelirinin artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş cenin gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Rüyada ikiz cenin görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında cenin görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada küçük cenin görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölü cenin görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı cenin görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş cenin görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, sağlığın bozulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Rüyada hayvan cenini görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments