Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah teslim etmek

Rüyada silah teslim etmek

Rüyada silah teslim etmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, çok günah işleyeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah teslim etmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada silah teslim etmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta teslim olmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada teslim olmak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana teslim olmak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulur.

Rüyada polise teslim olmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtar teslim almak haneye bolluk ve berekete dolacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar teslim etmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, güzel günlere kavuşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada ruhu teslim etmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments