Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini gömmek

Rüyada tanımadığın birini gömmek

Rüyada tanımadığın birini gömmek yeni bir şehre yerleşileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birini gömmek gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada tanımadığın birini gömmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü bebeği gömmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini mezara gömmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini öldürüp gömmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada toprağa kitap gömmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı toprağa gömmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada canlı gömmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini toprağa gömmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments