Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beklenmedik misafir görmek

Rüyada beklenmedik misafir görmek

Rüyada beklenmedik misafir görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada beklenmedik misafir gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada beklenmedik misafir görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beklenmeyen misafir görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, biraz dinleneceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini bekletmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü beğenmemek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Rüyada giydiği gelinliği beğenmemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir işe soyunacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacı bektaş veli görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments