Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeye yetişememek

Rüyada cenazeye yetişememek

Rüyada cenazeye yetişememek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yeni bir iş bulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Rüyada cenazeye yetişememek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Rüyada cenazeye yetişememek güzel bir yola çıkılacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Rüyada cenaze namazına yetişememek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada camiye yetişememek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere yetiştiğini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada yetişmiş buğday görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada işi yetiştirememek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geç kalmak yetişememek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye yetiştirmek hak yoluna döneceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments