Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeye katıldığını görmek

Rüyada cenazeye katıldığını görmek

Rüyada cenazeye katıldığını görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sorumluluk alacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada cenazeye katıldığını gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına inanılır.

Rüyada cenazeye katıldığını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenazesine katılmak ilişkilerin noktalanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada cenaze katılmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, istenmeyen bir yolculuğa, mutluluğa ve neşeye alamet eder.

Rüyada cenaze yemeğine katılmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazına katılmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bundan hayır göreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine alamet eder.

Rüyada cenazeye katılmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada cenaze merasimine katılmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, işinde ustalaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments