Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenazesine katılmak

Rüyada kendi cenazesine katılmak

Rüyada kendi cenazesine katılmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet eder.

Rüyada kendi cenazesine katılmak gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada cenaze merasimine katılmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze namazına katılmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada cenazeye katılmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada cenaze yemeğine katılmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada cenazeye katıldığını görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze katılmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine katılmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, belalı insanlara denk geleceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments