Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazede gelinlik giymek

Rüyada cenazede gelinlik giymek

Rüyada cenazede gelinlik giymek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, değer göreceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada cenazede gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Rüyada cenazede gelinlik giymek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik ve cenaze görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada cenazede gelinlik görmek maddi olarak zarar edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenazede beyaz giymek büyük kazançlar sağlayacağına, yüzünde güller açacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalet eder.

Rüyada öylesine gelinlik giymek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada iki kez gelinlik giymek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments