Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öylesine gelinlik giymek

Rüyada öylesine gelinlik giymek

Rüyada öylesine gelinlik giymek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada öylesine gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Rüyada öylesine gelinlik giymek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızının gelinlik giymek yuva kuracağına, borcunun kalmayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada lila gelinlik giymek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada gelinliği giymek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada turuncu gelinlik giymek nitelik ve farklılık geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mini gelinlik giymek hatalarından erken döneceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek hayatınızın neşe dolacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments