Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze hazırlığı yapmak

Rüyada cenaze hazırlığı yapmak

Rüyada cenaze hazırlığı yapmak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kazancın katlanacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Rüyada cenaze hazırlığı yapmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada umreye gitme hazırlığı yapmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada taşınma hazırlığı yapmak onların başarıları ile gururlanacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüm için hazırlık yapmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada nişan hazırlığı yapmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada hazırlık yapmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada bayram hazırlığı yapmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments