Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salı gününü görmek

Rüyada salı gününü görmek

Rüyada salı gününü görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada salı gününü gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada salı günü görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada salı gününü görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze salı görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın günü görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalettir.

Rüyada doğum günü partisi görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum gününde ölmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi doğum gününü kutlamak zaman bulmakta zorlanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada öleceği günü öğrenmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments