Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan merasimi görmek

Rüyada nişan merasimi görmek

Rüyada nişan merasimi görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, imkânsızı başaracağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan merasimi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada nişan merasimi görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merasim görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada düğün merasimi görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze merasimi görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah merasimi görmek kötü günleri geride bırakacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada sünnet merasimi görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze merasimine katılmak layık olduklarına sahip olacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada takı merasimi görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, evliliğinde mutlu olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments