Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merasim görmek

Rüyada merasim görmek

Rüyada merasim görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada merasim gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada takı merasimi görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, belaya ve derde düşeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze merasimine katılmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada cenaze merasimi görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada nikah merasimi görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet eder.

Rüyada düğün merasimi görmek mali olarak küçüleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sünnet merasimi görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan merasimi görmek çalışmaların beğeni almayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına delalettir.

Rüyada merasim görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin hayatının değişeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments