Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnet merasimi görmek

Rüyada sünnet merasimi görmek

Rüyada sünnet merasimi görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, böyle işlere kalkışacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada sünnet merasimi gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Rüyada sünnet merasimi görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, arabuluculuk yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada takı merasimi görmek kendine çeki düzen vereceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan merasimi görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün merasimi görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada nikah merasimi görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada merasim görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze merasimi görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze merasimine katılmak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments