Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze hazırlamak

Rüyada cenaze hazırlamak

Rüyada cenaze hazırlamak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bunun için sabırsızlanacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Rüyada cenaze hazırlamak gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Rüyada cenazeyi hazırlamak hayırlı bir haber alınacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada cenaze yemeği hazırlamak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, makamının ve ününün artacağına delalettir.

Rüyada cenaze hazırlamak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye hazırlamak kötü noktalara geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası hazırlamak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada valiz hazırlamak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Rüyada babaya yemek hazırlamak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaya yemek hazırlamak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments