Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeyi hazırlamak

Rüyada cenazeyi hazırlamak

Rüyada cenazeyi hazırlamak zorluk ve zahmete düşeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yüksek diploma alacağına, sevinçli haberlere, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada cenazeyi hazırlamak gördüyseniz:

  • Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var.

Rüyada cenaze yemeği hazırlamak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada cenaze hazırlamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına tabir olunur.

Rüyada cenazeyi hazırlamak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet eder.

Rüyada bohça hazırlamak mutlu olmanın yollarını bulacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasına yemek hazırlamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada iftar yemeği hazırlamak nahoş sözler işiteceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine yemek hazırlamak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine delalettir.

Rüyada babaya yemek hazırlamak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, aile hayatının bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments