Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valiz hazırlamak

Rüyada valiz hazırlamak

Rüyada valiz hazırlamak verimin her geçen gün artacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada valiz hazırlamak gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada başkasının valizini hazırlamak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada valiz hazırladığını görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada valizini hazırlamak para sıkıntısının olmayacağına, ortalığın karışacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yolculuk için valiz hazırlamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada valiz hazırlamak doğru bir karar verileceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işarettir.

Rüyada siyah boş valiz görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ağır valiz taşımak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli valiz görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kişinin daha çok kazanacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments