Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye hazırlamak

Rüyada hediye hazırlamak

Rüyada hediye hazırlamak bereketli işler yapılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Rüyada hediye hazırlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Rüyada hediye paketi hazırlamak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada hediye hazırlamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek masası hazırlamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çanta hazırlamak iyi ruh halinin bozulacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada tatlı hazırlamak işinin en iyisi olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına yorulur.

Rüyada misafire yemek hazırlamak malının ve gelirinin çoğalacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafire ikram hazırlamak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada balık hazırlamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments