Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze giderken görmek

Rüyada cenaze giderken görmek

Rüyada cenaze giderken görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, duyguların karşılık bulacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada cenaze giderken gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada cenaze giderken görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını askere giderken görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini düğüne giderken görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada başkasını hacca giderken görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasını hacca giderken görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi giderken görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada camiye giderken görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, patlama noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada askere giderken görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, anlaşmalardan cayılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments