Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açan gül görmek

Rüyada açan gül görmek

Rüyada açan gül görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, düşmanlıkların biteceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada açan gül gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Rüyada açan gül görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açan kırmızı gül görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Rüyada gül açtığını görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz gül açtığını görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kurulu düzenin bozulacağına işaret eder.

Rüyada gülün açtığını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada açmış pembe gül görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada açmış gül görmek yarar sağlamayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni açmış gül görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments