Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül açtığını görmek

Rüyada beyaz gül açtığını görmek

Rüyada beyaz gül açtığını görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hükmünün geçmeyeceğine, saygısını toplayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gül açtığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada beyaz gül açtığını görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada açmış gül görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada gülün açtığını görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada açmış pembe gül görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada açan kırmızı gül görmek başarısızlığa düşeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada açan gül görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, çok büyük bir acı duyacağına yorulur.

Rüyada gül açtığını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni açmış gül görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments