Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül açtığını görmek

Rüyada gül açtığını görmek

Rüyada gül açtığını görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, talihin yüze güleceğine inanılır.

Rüyada gül açtığını gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz gül açtığını görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, zahmetinin çoğalacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada açan kırmızı gül görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada açmış pembe gül görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni açmış gül görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gülün açtığını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada açan gül görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, istediği gibi yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder.

Rüyada gül açtığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada açmış gül görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments