Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açmış gül görmek

Rüyada açmış gül görmek

Rüyada açmış gül görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada açmış gül gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Rüyada yeni açmış gül görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, yeni bir ev alınacağına işarettir.

Rüyada gül açtığını görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gül açtığını görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gülün açtığını görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada açan kırmızı gül görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açan gül görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada açmış gül görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada açmış pembe gül görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments