Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik tencere yıkamak

Rüyada çelik tencere yıkamak

Rüyada çelik tencere yıkamak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, muradın gerçekleşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada çelik tencere yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada çelik tencere yıkamak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sevineceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çelik tencere almak planların boşa gideceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kırık çelik kapı görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çelik yüzük takmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada çelik kaşık görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çelik bileklik görmek çok para kazanılacağına, şansa, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çelik kolye görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çelik kasa açmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, borçlarının ödeneceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asya

Rüyamda evimin mutfağında tencereye yıkıyorum tencereyi yikarkende yanımda Emine Erdoğan oturuyor ve kucağında da bebek var ama bebek kim bilmiyorum benim kızım mi veya başka biri mi bilmiyorum ne konuştuğumuzu da hatırlamıyorum Emine Erdoğan konuşurken tencere yikiyroum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim iyi çalışmalar