Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik yüzük görmek

Rüyada çelik yüzük görmek

Rüyada çelik yüzük görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yüksek makamlara geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çelik yüzük gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada çelik yüzük görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet eder.

Rüyada çelik yüzük takmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına inanılır.

Rüyada çelik alyans takmak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada çelik cezve görmek planlarının gerçekleşeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik dolap görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada çelik yelek görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çelik tel görmek bahtının da çok parlak olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada çelik merdiven görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments