Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik tepsi görmek

Rüyada çelik tepsi görmek

Rüyada çelik tepsi görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına inanılır.

Rüyada çelik tepsi gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada çelik tepsi görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulur.

Rüyada demir çelik görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada çelik eşya görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada çelik boru görmek itibar göreceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çelik kapı açmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çelik tabak görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Rüyada çelik yüzük takmak işlerinde önemli adımlar atacağına, kazancının eksilmeyeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada çelik alyans görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments