Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik boru görmek

Rüyada çelik boru görmek

Rüyada çelik boru görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çelik boru gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Rüyada çelik boru görmek çalışkan bir kişi olunacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada çelik kaşık görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada çelik yelek görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada çelik yelek giymek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada çelik kapı açmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada çelik çaydanlık görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çelik tava görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments