Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik alyans görmek

Rüyada çelik alyans görmek

Rüyada çelik alyans görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, onlardan taraf hayır göreceğine, güzel huylarını terk edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada çelik alyans gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada çelik alyans takmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalettir.

Rüyada çelik alyans görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik yelek görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çelik tava görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çelik bileklik görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çelik para kasası görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Rüyada çelik tencere almak toplum için faydalı işler yapacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işarettir.

Rüyada çelik kaşık görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, mutlu olacağınıza, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments